Nepal en de mensen hebben mijn hart geraakt

Gerda-Breeuwsma

Gerda Breeuwsma is getrouwd met Huub Witteveen en moeder van drie (bijna) volwassen zonen. Ze is zelfstandig consultant en wordt door bedrijven ingehuurd voor het uitbrengen van organisatieadvies en interimmanagement. Daarnaast coacht ze mensen die in hun leven of in hun werk niet meer lekker functioneren en (weer) in hun kracht willen komen.
In het voorjaar van 2014 was ze voor het eerst een maand in Nepal. Gerda: ,,Ik wilde de wereld wel eens vanaf het dak van de wereld bekijken en de spiritualiteit van het land had  aantrekkingskracht op mij. Nepal en de mensen hebben mijn hart geraakt. Daarnaast was ik erg onder de indruk van het werk van stichting SMPN.

Ik heb in Nepal gesproken met arme studenten die door sponsoring vanuit Nederland door stichting SMPN hun droomstudie kunnen volgen. Daarnaast hebben we scholen bezocht die zijn gebouwd met geld van particulieren en bedrijven dat bijeengebracht is door SMPN. De blijheid en dankbaarheid van de kinderen en volwassenen met hun studie en school staan voor altijd op mijn netvlies.

Het past bij mijn visie dat: al het geld van sponsoring en fondsen naar concrete projecten en studenten gaat;  er helemaal geen geld aan de strijkstok blijft hangen;  alle vrijwilligers hun eigen onkosten betalen (ook de reizen naar Nepal); er in Nepal voor alle projecten afzonderlijke besturen functioneren die adviseren, controleren, aansturen en verantwoording afleggen aan het bestuur van stichting SMPN in Nederland. Daarom wil ik me graag als bestuurslid inzetten voor het werk van stichting SMPN en de studentensponsoring in het bijzonder.''

Gerda Breeuwsma, bestuurslid en contactpersoon studentensponsoring

 

Sponsored by

 

WildeGanzen Logo

 

 

 

anbi logo

SMPN is ANBI goedgekeurd

 

 

 000Foundationlogo ASN

gemeenteHeerenveen

 

 

 

 

 

wiepvandermeulen

 

 

 

 

 

 

 hotel-heidehof

 

 

 bedankt

logo SMPN 150

Onze stichting  wordt gesteund door
tal van bedrijven, kerken, organisaties
en scholen.

Wij zijn alle deze mensen
dankbaar voor hun bijdrage, in welke
vorm dan ook. Lees meer ... >>

 


 

 ANBI stempel