Beloningsbeleid voor bestuursleden

Bestuursleden ontvangen geen enkele beloning of vergoeding van reis- en verblijfkosten, zij betalen alle kosten, ook die voor bestuursbijeenkomsten en reizen naar Nepal zelf.

De NGO’s in Nepal hebben besturen van Nepalezen en werken ook als vrijwilligers. Het docententeam en de administratie van het computerproject SPN-CI Kathmandu ontvangen een salaris voor hun werkzaamheden. Ook daar probeert men zo economisch mogelijk te werken. 


Controle op de projecten

Projecten worden regelmatig door bestuursleden en/of medereizigers (donateurs van de stichting) bezocht en gecontroleerd.
De dagelijkse controle op de projecten SPN-CI, Student Help Nepal en Village Environment Nepal vindt plaats door de besturen in Nepal. Na afronding van een project geven de besturen een volledige opening van de inkomsten en uitgaven, welke ook door de Nepalese overheid (Auditor report) wordt gecontroleerd.
Sponsoren hebben zo de verzekering dat hun gift voor de volle 100% terecht komt bij de projecten.

 

Transparantie

SMPN voert een "strijkstokloos" beleid, bestuursleden  krijgen geen enkele vergoeding. Ook worden  er geen reis- en verblijfkosten vergoed.
Iedere sponsor kan contact opnemen met het bestuur om naar behoefte de financiële stukken in te zien! Deze worden na afloop van het boekjaar gecontroleerd en ondertekend door het bestuur, opgestuurd naar de Belastingdienst als daar om wordt gevraagd en ook gepubliceerd op de website.

 

Januari 2015.

 

Sponsored by

 

WildeGanzen Logo

 

 

 

anbi logo

SMPN is ANBI goedgekeurd

 

 

 000Foundationlogo ASN

gemeenteHeerenveen

 

 

 

 

 

wiepvandermeulen

 

 

 

 

 

 

 hotel-heidehof

 

 

 bedankt

logo SMPN 150

Onze stichting  wordt gesteund door
tal van bedrijven, kerken, organisaties
en scholen.

Wij zijn alle deze mensen
dankbaar voor hun bijdrage, in welke
vorm dan ook. Lees meer ... >>

 


 

 ANBI stempel